Udgivet i

Angående “gamle” GRATIS opskrifter fra Eponas dagbog

Gratis opskrifter fra Eponas dagbog

Jeg tænker dette indlæg er en nødvendighed, da jeg får rigtig mange henvendelser på mail (og alle sociale medier) angående gratis hækleopskrifter fra Eponas dagbog.

Inden jeg lukkede Eponas dagbog blev der tydeligt gjort opmærksom på – både på bloggen samt på de sociale medier – at man enten skulle udskrive, nedskrive eller gøre sit projekt færdig, såfremt man var i gang med en gratis opskrift derfra, – da bloggen ville lukke ned.

Lige så blev der gjort opmærksom på, at jeg ikke kunne, eller ville love, at alle gratis opskrifter flyttede med, – eller hvor hurtigt det ville gå. Jeg har haft over 100 gratis hækleopskrifter liggende til fri afbenyttelse i flere år, fuldstændig kvit og frit for jer, – og så mange opskrifter flytter man ikke lige på en eftermiddag!

Faktisk har det overrasket mig vildt, hvor helt enormt mange, der har brugt og haft glæde af alle mine gratis opskrifter, særligt fordi jeg meget sjældent er blevet tagget på de sociale medier, eller har fået andre tilkendegivelser på de gratis opskrifter jeg lagde ud. Egentlig tænkte jeg, at der ikke rigtig var nogen, som brugte dem!

Ved hver eneste gratis opskrift på Eponas dagbog havde jeg nemlig skrevet, at man var hjertelig velkommen til at benytte dem kvit og frit, men til gengæld forventede jeg at blive krediteret med link, #hashtag eller @omtale, hvis man viste ting lavet efter mine gratis opskrifter på sociale medier eller på sin egen blog. Det var der bare sjældent nogen der gjorde! Og nu hvor de gratis opskrifter er væk, får jeg overvældende mange efterlysninger på dem, både via mail og sociale medier. Det gør mig sgu en smule trist. (undskyld mit franske)

MEN HVIS du ikke finder den opskrift du søger blandt de gratis E-bøger her på Eponas.dk, er der desværre ikke så meget andet at gøre end at vente – og håbe. Mine gratis opskrifter kommer, når de kommer. Jeg har et almindeligt arbejde at passe ved siden af Eponas.dk. Derudover er min største interesse at udvikle nye opskrifter, hvorfor det naturligvis er de nye opskrifter, der har mit største fokus.

Jeg er selvfølgelig ked af, hvis du står og mangler én af mine mange gratis opskrifter, men du kan evt. skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor det også bliver annonceret, hvis der kommer nye gratis E-bøger.

Desværre kan jeg ikke overkomme at svare på flere henvendelser vedrørende gratis opskrifter. – Og mails, eller henvendelser på sociale medier, vedrørende gratis opskrifter vil derfor fremover ikke blive besvaret.

Spørgsmål vedr. købte opskrifter besvares via support mailen 🙂

/Anja