Ofte stillede spørgsmål

På denne side kan du finde svar på de spørgsmål, vi modtager oftest.

Hækling

Hvorfor står der ikke masketal på ærmekanter, halskanter mv.?

Der er som regel ikke angivet specifikke masketal på ærmekanter, halskanter mv., da vi alle hækler forskelligt.
Oplever du at dit ærmegab bliver for lille, så prøv at skifte til en større nål eller hækl flere masker. Bliver dit ærmegab omvendt for stort og flaner, prøv at skifte til en mindre nål eller hækl færre masker.

Kan jeg bruge andet garn til opskriften?

Så længe hæklefastheden passer, kan du sagtens anvende andet garn. Du må prøve dig frem, om dit ønskede garn kan anvendes. Læs evt. hvordan du måler hæklefasthed HER.
Det kan dog ændre arbejdets færdige udseende, hvis du fx bruger uldgarn med lange fibre frem for eksempelvis bambus.

Details

Support

Jeg har sendt en mail til support. Hvornår kan jeg forvente svar?

Vi bestræber os på at besvare spørgsmål og hjælp til opskrifter inden for 1-2 hverdage.

Jeg er kørt fast i min opskrift. Kan jeg få hjælp?

Vi vil rigtig gerne hjælpe alle til at opnå et godt resultat. Vores opskrifter er skrevet så udførligt som muligt og er rated med stjerner ud fra sværhedsgrad, og vi udvikler hele tiden nye hjælpevideoer, som ligger på vores YouTube. Er du kørt helt fast, så hjælper vi naturligvis gerne, så godt vi kan over mail, men vi kan desværre ikke tilbyde én-til-én hjælp igennem en hel opskrift, da vi ikke har ressourcer hertil. Vi arbejder selv ved siden af Eponas.dk.

Jeg har brug for hjælp til en gratis hækleopskrift. Kan jeg få det?

Vi tilbyder desværre ikke support på vores gratis hækleopskrifter. De gratis hækleopskrifter har ligget på Eponas dagbog i mange år, er hæklet af mange samt tilrettet ved eventuelle fejl. Du er hjerteligt velkommen til at hækle alle de gratis hækleopskrifter, vi har, men “der er, hvad der er” 🙂

Køb af opskrifter

Jeg har købt en opskrift, men jeg kan ikke længere downloade linket?

Linket du modtager er af sikkerhedshensyn kun aktivt i 48 timer. Husk at gemme PDF-filen på din enhed med det samme, du modtager mailen. Evt. kan du “dele” opskriften på din mobil og sende til din egen mail.

Jeg har ikke modtaget min opskrift?

Der kan i sjældne tilfælde gå op til 15 minutter, før du modtager opskriften. Har du ikke modtaget den inden da, så kig i dit spam-filter eller under uønsket post. Finder du den ingen steder, så send os en mail.