Klassifikation af sværhedgrad

Opskrifternes sværhedsgrad

Hos Eponas.dk finder du opskrifter af varierende sværhedsgrader. Hver opskrift er tildelt en sværhedsgrad fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne angiver de helt nemme opskrifter for begynderen og 5 stjerner angiver opskrifter med de sværeste teknikker for den meget øvede hækler.

1 – BEGYNDER ★☆☆☆☆
Hækleopskrifterne er begyndervenlige. Opskrifterne indeholder ingen svære teknikker, ligesom der er links til hjælpevideoer undervejs i opskrifterne.

2 – LETØVET ★★☆☆☆
Hækleopskrifterne er lidt sværere end begynderopskrifterne, men stadig lette at gå til og med almindelige kendte teknikker.

Opskrifterne er for dig, der har hæklet dit første projekt og er fortrolig med at læse en opskrift samt forkortelser.

3 – MIDDEL ★★★☆☆
Hækleopskrifterne er middelsvære og indeholder lidt sværere teknikker og konstruktion. Det kan også dække over opskrifter, som kræver erfaring og rutine.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet. 

4 – OVER MIDDEL ★★★★☆
Hækleopskrifterne ligger i den svære ende og kræver en vis rutine, overblik og kendskab til at hækle beklædning. Der findes flere detaljer og måske en andeledes konstruktion i opskrifterne, som kræver lidt mere erfaring.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet. 

5 – SVÆR ★★★★★
Hækleopskrifterne er for den erfarne hækler og indeholder enten svære teknikker eller en anderledes konstruktion. Her skal du kunne bevare overblikket, holde koncentrationen og være forholdsvis selvkørende.

Forkortelser og teknikker som er særlige for opskriften, vil være beskrevet.