Udgivet i 2 kommentarer

Hjertelig velkommen til Eponas.dk ♡

Til jer som er fulgt med fra Eponas Dagbog, og til jer som lige har fundet vej hertil. Hjertelig velkommen til Eponas.dk – Hækledesign til dig og dine ♡

Se dig endelig omkring her i Eponas nye, moderne hækleunivers, hvor drivkraften fortsat er at udvikle hækleopskrifter, der til enhver tid kan konkurrere med strik, både når det kommer til design, pasform og lethed. Lige som jeg gør mig umage med hver og én af hækleopskrifterne, så har vi også gjort os umage med denne nye webshop, så alle de smukke og unikke hækledesigns kan fremvises og købes på en let og overskuelig måde.

Hér i shoppen kan du betale med betalingskort eller PayPal, og du kan også fortsat købe via MobilePay – send blot en mail til kontakt@eponas.dk .

Under gratis opskrifter finder du flere af de velkendte gratis opskrifter fra Eponas Dagbog samlet i smukke e-bøger, lige til at downloade. Og flere vil løbende komme til.

Derudover finder du naturligvis alle de velkendte betalte opskrifter fra Eponas Dagbog – og for at fejre flytningen fra Eponas Dagbog til Eponas.dk, kan du lige nu få 25% rabat på alle hækleopskrifter hér i webshoppen.

Indtast blot rabatkoden eponasdk ved betaling, så trækkes rabatten automatisk. Rabatkoden gælder i perioden 1. februar 2024 til og med 4. februar 2024 for at fejre den store åbning af “de nye lokaler”.

Vel mødt ♡

Til sidst en lille opfordring; Tilmeld dig endelig Eponas nyhedsbrev her ude i siden, så får du automatisk besked om nye opskrifter, nye gratis e-bøger, ligeså når der er nyt på YouTube, rabatter og events.

2 tanker om “Hjertelig velkommen til Eponas.dk ♡

  1. Det ser rigtig godt ud. Du er meget inspirerende og et godt alternativ til dem der hellere vil hækle end strikke. Eller begge dele.😀 Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet.

  2. Tusind tak for dine meget flotte ord og din opbakning <3
    Jeg har tilføjet dig til nyhedsbrevet.

Der er lukket for kommentarer.